GEANNULEERD Lezing "Perfectionisme en burn-out" door Marcel Hendrickx

Deze lezing werd geannuleerd. Heb je al een ticket? We nemen persoonlijk me je contact op.

Marcel Hendrickx kreeg op zijn 46ste een hartinfarct, voor hem duidelijk een gevolg van zijn perfectionisme. Na een carrière in de bankwereld besloot hij zich om te scholen tot trainer en coach. Hij ontwikkelde de OCP-coachingmethodiek, die ondertussen door meer dan 130 perfectionismecoaches wordt toegepast in Vlaanderen en Nederland. Onderzoek naar de effectiviteit van deze methode door de KU Leuven wees uit dat de resultaten over de hele lijn positief zijn.

De afgelopen jaren schreef hij Zeg me dat ik ok ben  (over perfectionisme en bevestigingdrang) en Burn-out begint in de kleuterklas (over hoe perfectionisme mensen doet opbranden).  

Tickets verkrijgbaar via deze link. €6 (€1,20 Uitpas kansentarief)

Hulp nodig? De Tickettelefoon van 30CC is bereikbaar van dinsdag t.e.m. zaterdag, van 12.00 tot 17.00 uur: 016 300 900. De Ticketbalie van 30CC is momenteel enkel open op donderdagen, van 12.00 tot 20.00 uur (Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven)

Lezing in het kader van Samen Veerkrachtig, een focus op veerkracht, stress, eenzaamheid, angst en burn-out. Meer info op https://www.samenveerkrachtig.be/ en https://checkjezelf.be/