Boek(je) buiten

Haal je fiets van stal, smeer je benen in en doe deze zomer mee met Boek(je) buiten, een gezinstocht in en rond Leuven. Wegens succes verlengd tot 8 november 2020!

Boekje buiten

Boek(je) buiten is een gezinstocht in en rond Leuven die je deze zomer per fiets of te voet kan maken. Aan de hand van vragen en opdrachten voor jong en oud ontdek je de Leuvense binnenstad en de natuur van de deelgemeentes. Bezorg ons de antwoorden en wie weet win jij wel één van de mooie prijzen?

Heb je zin om onze 30km lange fietstocht uit te proberen? Deze brengt je langs de 9 haltes van onze Bibliobus. Je fietst voornamelijk over verharde en rustige wegen. Jong en oud kan aan deze gratis fietstocht deelnemen. Alle info (routebeschrijving, invulbladen) vind je hier.

Wandel je liever langs de route die twee wijken van de Bibliobus met elkaar verbindt? Kies dan voor onze wandelzoektocht. Op de 4.3 km lange tocht  wandel je door veel groen, over rustige wegen en op een nooit gebruikte spoorwegberm. Jong en oud kan aan de wandeltocht deelnemen. Alle info (routebeschrijving, invulbladen) vind je hier.