Dvd
Nederlands

Hasta la vista

Geoffrey Enthoven (regisseur), Pierre De Clercq (scenarist), Tom Audenaert (acteur)
Taal
Nederlands
Uitgever
Dutch Filmworks, 2016 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2010
Speelduur
110 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5420022905803 8715664108130 8719372002711

Over Geoffrey Enthoven

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Rastrojo (DES)

Geoffrey Enthoven (Wilrijk, 6 mei 1974) is een Vlaams filmregisseur en producent.

Voor televisie werkte hij ook als regisseur voor een aantal afleveringen van de VTM-telenovela Sara.

Filmografie

  • Broer (2016)
  • Voor wat hoort wat (televisieserie, 2015)
  • Halfweg (2014)
  • Hasta la vista (2011)
  • Dag en Nacht (televisieserie, 2010)
  • Meisjes (2009)
  • Happy Together (2008)
  • Vidange Perdue (2006)
  • Les Enfants de l'amour (2002)
  • De Aanspreker (1999)

Onderscheidingen

Voor Les Enfants de l'amour kreeg hij de publieksprijs in 2002 op het Internationaal filmfestival van Vlaanderen-Gent. Vidange Perdue won de Golden Rosa Camuna op de filmmeeting van Bergamo en de prijs voor beste film naast de prijs van de onafhankelijke filmzaaluitbaters op het internationaal filmfestival van Mannheim-H…Lees verder op Wikipedia

Suggesties