Boek
Nederlands

Waar komen de potjes vandaan?

+1
Waar komen de potjes vandaan?
×
Waar komen de potjes vandaan? Waar komen de potjes vandaan?

Waar komen de potjes vandaan?

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Muisje weet al heel veel. Maar weet hij ook waar de potjes vandaan komen? Natuurlijk, dat is toch poepsimpel. En niet alleen weet Muisje waar ze vandaan komen, hij haalt er ook een hele stapel. Voor hem én zijn vriendjes. Een grappig prentenboek met extra potjeszoekpaginas, waarin het nieuwsgierige Muisje opnieuw helpt met zindelijkheidstraining. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.
Titel
Waar komen de potjes vandaan?
Auteur
Guido Van Genechten
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[36] p. : ill.
ISBN
9789044845471 (hardback)

Besprekingen

‘Waar komen de potjes vandaan?’ is een prentenboekje dat helpt met zindelijkheidstraining. Muisje weet veel, maar weet hij ook waar de potjes vandaan komen? Natuurlijk! Hij haalt ze ook voor zijn vriendjes en samen leren ze op de potjes gaan. In eenvoudige stijl geschreven. Met vriendelijke, gekleurde illustraties. Vanaf 2,5 jaar. Guido Van Genechten (Mol, 1957) is een bekende Belgische schrijver en illustrator. Hij schreef meer dan zestig boeken. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Muisje'.

Over Guido Van Genechten

Guido Van Genechten (Mol, 19 augustus 1957) is een Vlaamse auteur en illustrator. Guido Van Genechten is wereldwijd bekend met zijn prentenboeken.

In 1995 verscheen In het donker het eerste in een inmiddels omvangrijke reeks prentenboeken voor peuters en kleuters. Het bekendste figuurtje door hem ontworpen is waarschijnlijk het konijntje met het slap oortje Rikki.

Guido Van Genechten studeerde typografie en werkte jarenlang in de grafische sector, waar hij vooral bezig was met lay-out en montage. Intussen volgde hij lessen tekenen, schilderen, grafiek en fotografie aan de kunstacademie van Mol.

Zijn prentenboeken verschenen in vele talen. In 2010 is zijn prentenboek Wiebelbillenboogie prentenboek van het jaar 2010 en staat centraal in de Nationale Voorleesdagen.

Bibliografie

Kijk je mee

  • Tamme beestjes (Clavis)
  • Wilde beestjes (Clavis)

Max