Boek
Nederlands

Doolhof game : vind je de weg ooit terug?

Maren Stoffels (auteur)
+1
Doolhof game : vind je de weg ooit terug?
×
Doolhof game : vind je de weg ooit terug? Doolhof game : vind je de weg ooit terug?

Doolhof game : vind je de weg ooit terug?

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Morris en zijn vrienden geven zich op voor Doolhof Game, een spel waarbij ze uit een doolhof moeten ontsnappen en opdrachten moet uitvoeren. Dan verdwijnt Lune plotseling. Hoort dit bij het spel? Of loopt Lune echt gevaar? Vanaf ca. 10 jaar.
Titel
Doolhof game : vind je de weg ooit terug?
Auteur
Maren Stoffels
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Leopold, 2023
136 p.
ISBN
9789025885823 (hardback)

Besprekingen

Een spannende jeugdthriller over een vriendengroep die meedoet aan een doolhofspel. Morris geeft zich samen met zijn vrienden op voor Doolhof Game, een spel waarin ze proberen te ontsnappen uit een enorm doolhof en onderweg opdrachten uitvoeren. Dan verdwijnt Lune plotseling. Is dit onderdeel van het spel? Vinden ze ooit de weg terug? Eigentijds en meeslepend geschreven. Vanaf ca. 10 jaar. Maren Stoffels (Amsterdam, 1988) is een bekende Nederlandse schrijver en jeugdauteur. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven en won verschillende literaire prijzen, zoals de Hotze de Roosprijs en de Prijs van de Jonge Jury.

Over Maren Stoffels

Maren Inne Stoffels (Amsterdam, 13 januari 1988) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Stoffels begon op haar 15e met schrijven van haar gepubliceerde boeken. In 2006 behaalde zij haar mavodiploma.

Doorbraak en daarna

Op haar 15e besloot Stoffels haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar men vond haar nog te jong. Twee jaar later verscheen haar eerste boek, Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze op 17 april 2005 in Utrecht de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs won. Na dit debuut volgden Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup, die samen met Dreadlocks & Lippenstift een trilogie vormen over het leven van hoofdpersonage Sofie. Tussen het uitbrengen van Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup zitten vier maanden.

Stoffels volgende boek, Sproetenlie…Lees verder op Wikipedia