Boek
Nederlands

De laatste tovenaar

Marloes Kemming (auteur)
+1
De laatste tovenaar
×
De laatste tovenaar De laatste tovenaar

De laatste tovenaar

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Resa is de gevaarlijkste vijand van het Stelsel en ontsnapt met hulp van een mysterieuze handlanger. Isa, Nobel en oom Arnold vertrekken naar Ierland om opnieuw de strijd aan te gaan met de duistere koningin. Vanaf ca. 10 jaar.
Titel
De laatste tovenaar
Auteur
Marloes Kemming
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Moon, © 2023
240 p.
ISBN
9789048870967 (hardback)

Besprekingen

Een spannend jeugdverhaal vol avontuur en magie, over een strijd met een duistere koningin. Dankzij Isa en haar vrienden zit Resa, de gevaarlijkste vijand van het Stelsel, gevangen op aarde. Maar dan ontsnapt Resa. Isa, Nobel en oom Arnold vertrekken naar Ierland om de strijd aan te gaan met de duistere koningin. Met hulp van drie bijzondere geesten zoeken ze de magische amuletten om de Geheime Poort te openen. Het lot van het Stelsel ligt in hun handen. Fantasierijk en meeslepend geschreven. Vanaf ca. 10 jaar. Marloes Kemming (Druten, 1983) is een Nederlandse auteur. Ze schreef meerdere boeken. Dit boek is het tweede deel van van de serie ‘Fabulant’, het vervolg op ‘De duistere koningin’*.

Over Marloes Kemming

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door PaDeBos

Marloes Kemming (Druten, 1983) is een Nederlandse kinderboekenschrijver en schrijver van verhalen voor kinderen. Daarnaast is ze parttime werkzaam als communicatieadviseur.

Biografie

Kemming studeerde kunst- en architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en beeldende kunst aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Na haar studie reisde ze drie jaar lang solo de wereld rond, waarna ze zich vestigde in Amsterdam. Marloes was writer in residence in Shakespeare and Company in Parijs, op Ruigoord en bij Schrijvers in Sluis. Kemming debuteerde in 2015 met een roman voor volwassenen, Het kleine leven van Norbert Jones. Hiermee won ze de Coffeecompany Book Award. Kemming schrijft verder jeugdliteratuur, zoals prentenboeken, gestreepte boekjes en korte verhalen voor kinderen. Fabulant - de duistere koningin (2022) is haar eerste boek voor kinderen van 10+. Deel 2 van de Fabulant-trilogie, Fabulant - de…Lees verder op Wikipedia