Boek
Nederlands

Master your mindset : leef je mooiste leven

+1
Master your mindset : leef je mooiste leven
×
Master your mindset : leef je mooiste leven Master your mindset : leef je mooiste leven

Master your mindset : leef je mooiste leven

Zelfhulpboek om je persoonlijke en zakelijke doelstellingen te behalen door inzicht, veranderen van je denkpatronen, doelen stellen en vervolgens het uitvoeren.
Onderwerp
Levenskunst
Titel
Master your mindset : leef je mooiste leven
Auteur
Michael Pilarczyk
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amersfoort]: Invictus, 2021
320 p.
Aantekening
Videocursus met zelfkennistest en geleide meditatie beschikbaar op www.michaelpilarczyk.com/masteryourmindset
ISBN
9789079679669 (hardback)

Besprekingen

Boek over zelfontwikkeling en succes. De auteur stelt de vraag “Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?” en hij wijst in dit boek de lezer de weg ernaartoe. De basis van deze weg is: bewustwording, het veranderen van denkpatronen en handelen vanuit nieuwgevormde denkwijzen. De auteur richt zich op degenen die hun dagelijkse bestaan willen veranderen, die willen ontdekken wat hen motiveert en wie ze zijn of willen zijn. Hij vertelt zijn eigen geschiedenis van radio-dj, zakenman tot ‘leraar in levenskunst’. Vervolgens komt het creëren en vasthouden van de juiste mindset aan bod. Tenslotte beschrijft hij een twaalfstappenplan waarmee de lezer kan werken aan groei en verandering. Hij geeft voorbeelden van geslaagde en/of inspirerende mensen die de wereld ook iets te bieden hadden of hebben. Hij baseert de visie in zijn boek op onder meer de positieve psychologie, mindfulness en oosterse filosofieën zoals het boeddhisme. De auteur is oprichter van de Mastermind Academy die programma’s aanbiedt …Lees verder

Over Michael Pilarczyk

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door William Rutten

Michał George (Michael) Pilarczyk (Gdynia (Polen), 18 oktober 1969) is een Nederlands mediaondernemer, schrijver, spreker en presentator van Pools-Nederlandse afkomst.

Biografie

Pilarczyk werd in Polen geboren maar groeide op in Zoetermeer. Na het voortgezet onderwijs studeerde hij twee jaar journalistiek in Utrecht. In 1990 volgde hij de cursus radiobroadcasting & marketing aan de UCLA in San Diego (Californië).

Vanaf september 1988 tot en met september 1992 was hij "station-voice" van de tv-uitzendingen van het publieke Veronica. Van medio mei tot en met 31 oktober 1992 was hij dj bij Veronica (Muziek terwijl u werkt, Goud van Oud, Oh, wat een nacht, Ook Goeiemorgen) op Radio 2 en Radio 3.

In oktober 1992 was Pilarczyk betrokken bij de oprichting van Radio 538, het commerciële radiostation van Lex Harding en Erik de Zwart. Na de laatste uitzendingen bij Veronica op Radio 3 op …Lees verder op Wikipedia