Boek
Nederlands
DE NOORDKAAP is niet meer dan een parking en een giftshop aan een mistig uiteinde van het Europese continent. Toch is het al eeuwenlang een magneet voor reizigers en mafketels. Toen ik er op een eindeloze zomer zelf naartoe bolde op mijn Vespa, viel me de uitbundige sfeer op langs die laatste kilometers naar de Kaap. Iedereen op dat stukje weg was er bijna. Ze waren vertrokken uit Duitsland, Belgi
Titel
Nordkapp stories
Auteur
Michael Van Peel
Fotograaf
Rafaël Balrak
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Uitgeverij Vrijdag, 2021
160 p. : ill.
ISBN
9789460019401 (paperback)

Over Michael Van Peel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Filip Naudts

Michael Van Peel (16 september 1978) is een Antwerpse stand-upcomedian. In 2005 maakte hij zijn debuut, aangemoedigd door comedian Nigel Williams.

Sindsdien stond hij in de finales van de 123 Comedy Award en het stand-upconcours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In november 2007 won hij zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award. Hij stond al op de Gentse Feesten en op het Oostendse Theater Aan Zee. Hij trad ook op als deel van het voorprogramma van Philippe Geubels.

In 2009 won hij het cabaretfestival Humorologie en op het eind van het jaar maakte hij een eerste oudejaarsconference.

Op tv trad hij enkele keren aan in Comedy Casino. Captaties van zijn eindejaarsconferences Van Peel Overleeft 20.. werden in 2012-2018 opgenomen in de Antwerpse Arenbergschouwburg en uitgezonden op Canvas.

Zijn komische stijl wordt gekenmerkt door een hoge grapdichtheid met grappen die voornamelijk gebaseerd zijn op de actualiteit van he…Lees verder op Wikipedia