Boek
Nederlands

Te dom voor de duivel : roman

+1
Te dom voor de duivel : roman
×
Te dom voor de duivel : roman Te dom voor de duivel : roman

Te dom voor de duivel : roman

Genre:
Anna is niet onder het meest gunstige gesternte geboren, maar ze heeft een gouden stem. Als ze wordt aangenomen in het orkest van de vermaarde Slavko, lijkt haar leven echt te beginnen. Ze maken furore in de cabarets van Berlijn, maar Slavko is niet te vertrouwen. Na een zoveelste ruzie keert een zwangere Anna terug naar haar geboortegrond, om na de bevalling weer opnieuw te beginnen. Haar poginge
Titel
Te dom voor de duivel : roman
Auteur
Nikkie Van Lierop
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Lebowski Publishers, 2020
270 p.
ISBN
9789048839353 (paperback)

Over Nikkie Van Lierop

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Yuri Rosman

Anita Dominika Cornelia van Lierop (Simmern (Duitsland), 7 maart 1963), vooral bekend als Nikkie Van Lierop en onder de artiestennaam Jade 4 U, is een Belgische zangeres.

Levensloop

Van Lierop brak door in de newbeatperiode en samen met Maurice Engelen nam ze onder verschillende pseudoniemen talloze nummers op. Het bekendste nummer uit die periode is Rock To The Beat, uitgebracht onder het pseudoniem 101.

In 1996 nam ze met C.J. Bolland het nummer Sugar Is Sweeter op, dat een grote hit werd in Europa. Omdat er geen microfoon aanwezig was in de studio, zong Van Lierop het nummer in door een hoofdtelefoon.

In de periode 1996-1997 was Van Lierop zangeres van Milk Inc. Ze is onder andere te horen op Milk Inc.'s doorbraaksingle La Vache. Na meningsverschillen met achtergronddanseres Tamara stapte ze uit de band om zich te concentreren op Praga Khan en Lords of Acid. Haar solomateriaal …Lees verder op Wikipedia