Boek
Nederlands

Daders in de problemen!

Paul Martin (auteur)
+1
Daders in de problemen!
×
Daders in de problemen! Daders in de problemen!

Daders in de problemen!

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Een spelboek met een uniek concept: opvouwbare dubbele pagina’s die bij elk onderzoek anders zijn. Extra zoekplezier gegarandeerd voor kleine detectives.
 
Een diefstal waarvan de zanger van de rockgroep Les Kafars het slachtoffer werd, de verdwijning van een beroemde actrice in het Hapnigo-theater, de sabotage van een poolbasis of de overval van een saloon, … Jonge onderzoekers worden
Onderwerp
Puzzels
Titel
Daders in de problemen!
Auteur
Paul Martin 1968-
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Coupables en pagailles!
Uitgever
Antwerpen: Standaard Uitgeverij, 2022
73 p. : ill.
ISBN
9789002275067 (paperback)

Over Paul Martin

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Kate Gottli on Flickr

Paul Edgar Philippe Martin (Windsor (Ontario), 28 augustus 1938) is een Canadees politicus en was de 21ste minister-president van Canada van 12 december 2003 tot 6 februari 2006.

Paul Martin werd in 1938 in Windsor geboren als zoon van de politicus Paul J. J. Martin sr. Na geschiedenis en filosofie te hebben gestudeerd aan de universiteit van Toronto volgde hij in zijn vaders spoor en studeerde rechten. Na diverse betrekkingen in de private sector vervuld te hebben kocht Martin samen met een partner de Canada Steamship Lines; het eigendom daarvan bezorgde hem een fortuin.

In 1988 werd Martin voor het eerst verkozen in het House of Commons, het Canadese Lagerhuis als lid van de Liberal Party of Canada voor het kiesdistrict LaSalle-Émard. In 1990 verloor hij de strijd om het leiderschap van zijn partij aan de latere minister-president Jean Chrétien en hij werd in 1993 na een liberale verkiezingsoverwinning door Chrétien tot minister van Finan…Lees verder op Wikipedia