Het laatste woord : thriller

Piet Baete (auteur)
+1
Het laatste woord : thriller
×
Het laatste woord : thriller Het laatste woord : thriller

Het laatste woord : thriller

Genre:
Een jongeman moet zijn traumatische verleden onder ogen zien als zijn vader op wrede wijze wordt vermoord.
Titel
Het laatste woord : thriller
Auteur
Piet Baete
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2017
318 p.
ISBN
9789401446389 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Politieagent Patrick Van Dijk is net een dag op non-actief gezet als hij door messteken om het leven wordt gebracht. Het rechercheteam staat voor een raadsel. Alle verdenkingen richtten zich al gauw op zijn twintigjarige zoon die geen goede band heeft met zijn ouders. Dit komt door een ongeval van vijftien jaar geleden: de oudste zoon van Patrick wordt vermoord en de dader is nooit gevonden. Het verhaal gaat terug in de tijd en zo wordt steeds meer duidelijk wat er gebeurd is binnen de familie Van Dijk. Piet Baete (1978) is een Vlaamse schrijver, 'Het laatste woord' is zijn zevende boek. De spanning bouwt zich langzaam op en de lezer wordt verrast met een onverwacht einde. Voor een breed publiek, voor liefhebbers van Michael Berg, Esther Verhoef en B.A. Paris.

Over Piet Baete

Piet Baete (Oostende, 12 mei 1978) is een Vlaams scenarist en schrijver. Hij is getogen in Knokke-Heist, maar een geboren Oostendenaar en woont nu in Boechout.

Hij studeerde Germaanse talen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na zijn opleiding vertrok hij naar de Verenigde Staten om er een jaarcursus scenarioschrijven te volgen. Hij studeerde in Los Angeles aan de U.C.L.A. en liep er ook stage bij Landscape Entertainment.

In Vlaanderen maakte hij naam als scenarist van de serie Team Spirit . Baete verzorgde ook het script voor 2 afleveringen van de serie Aspe. Dood tij en in 2007 Het lelijke eendje. Zijn recentste credits schreef Baete bijeen voor "Galaxy park" (I, II en III), Spitsbroers (2017) en Professor T (2017).

In 2007 debuteerde hij bij Manteau met zijn boek Dromen van de dood en begin 2009 bracht hij Poker uit, een boek dat het eerste vormt van een serie rond het tweetal Mulders & Bonnart. "Poker"…Lees verder op Wikipedia