Van september 2019 tot het voorjaar van 2020 renoveert de Bib haar ruimtes in Tweebronnen. De bibliotheek krijgt onder andere een nieuwe vloer en inleverrobot. Om jou toch nog steeds te kunnen voorzien van lees-, luister- en kijkvoer, presenteert de Bib tijdens de renovatie een mooie selectie materialen in de hal, de foyer en het auditorium van Tweebronnen! 

Sluitingsperiode

Aangezien er maar liefst 200.000 materialen van de huidige publieksruimte verhuisd worden, zal de Bib tijdelijk gesloten zijn van 16 september tot 1 oktober. Daarna kan je terecht in de 'minibib'! 
 

Voordelen: ruimere openingstijden en gratis cd's 

Vanaf 2 oktober tot het einde van de werken zal de Bib uitgebreider open zijn, om je zo goed mogelijk te blijven bedienen.

  • Ma-di-wo-vrij: 10.00 – 18.00 uur
  • Do: 12.00 – 20.00 uur
  • Za: 10.00 – 17.00 uur

Tijdens de renovatieperiode zal je ook gratis cd’s kunnen uitlenen als extraatje.
 

Boekenverkoop

Van 22 tot 29 juni houden we een laatste-kans-boekenverkoop! Hier vind je alle info.
 

Aangepast aanbod

Aangezien we minder ruimte hebben, zal er een aangepaste collectie aangeboden worden. Natuurlijk willen we met deze collectie nog steeds zo goed mogelijk tegemoet komen aan je vragen en wensen. We maakten de selectie met twee belangrijke vragen in ons achterhoofd. Welke werken zijn actueel? Welke werken worden het vaakst uitgeleend? De actuele en populaire materialen nemen we in de mate van het mogelijke mee naar de minibib. Tijdens de periode van de renovatiewerken zullen we ook nog steeds nieuwe materialen aankopen. Werken die tijdens de renovatieperiode niet beschikbaar zijn, kunnen wel nog altijd voor jou aangevraagd worden in een andere bibliotheek via het IBL-systeem (interbibliothecair leensysteem). 

Per segment vind je de keuzes die gemaakt werden.

Een overzichtje van welke collecties er terug te vinden zijn in de filialen vind je hier.