Bib op het Plein

Groot nieuws: De Bib Leuven Heverlee wordt deze zomer opgefrist en sluit even de deuren. Vanaf woensdag 28 juli opent er een tijdelijke pop-up bib op het Sint-Lambertusplein: Bib op het Plein. Daar kan je tot half september terecht voor het afhalen van reservaties, een resem leuke activiteiten én een gezellig leesterras.

Bib op het Plein

De stad Leuven renoveert de bibliotheekruimtes in het oud-gemeentehuis van Heverlee. Maar geen nood, de bibliotheek gaat ‘kamperen’ op het Sint-Lambertusplein dat vlakbij ligt.

Wat zijn de gevolgen?

• Tot en met zaterdag 24 juli kan je nog terecht in het vertrouwde oud-gemeentehuis. Daarna sluit het filiaal tijdelijk de deuren om de renovatie uit te voeren.
  • Vanaf woensdag 28 juli opent de pop-up bib op het Sint-Lambertusplein om gereserveerde materialen op te halen. Naast de afhaalbib voorzien we ook een leesterras en zomerprogramma.
  • Inleveren doe je vanaf 25 juli via de inleverbox in Heverlee of in de hoofdbib of andere filialen.

De Bib Leuven Heverlee krijgt een tijdelijk onderkomen in een pop-up bib op het Sint-Lambertusplein, onder de kerktoren. Daar kan je gereserveerde materialen ophalen. Daarnaast zullen er ook een heleboel fijne activiteiten doorgaan: voorleessessies voor jong en oud, circusactiviteiten en creatieve workshops, boekenruilmomenten,…En voor wie liever rustig geniet, is er altijd nog het gezellige leesterras met tijdschriften en strips om ter plekke te lezen.

Volg onze website en sociale media om op de hoogte te blijven van het programma.

Bib op het Plein poster