Boek-en-Trein-lezingen

Spoor aan €5 naar de Boekenbeurs en geniet onderweg van een auteurslezing op de trein! Of ontvang gratis een literair of cultureel tijdschrift!

De Boekenbeurs start dit jaar al in het station, dankzij twee acties die reizigersorganisatie TreinTramBus uitwerkte met verschillende partners in het literaire veld.

Trein Tram Bus boekte bijvoorbeeld negentien auteurs die voor een literair programma zorgen op de trein naar de Boekenbeurs.

Per auteur krijgen maximum 15 lezers de kans om mee te reizen aan €5 per persoon.

Waar en wanneer?

Vanuit Leuven vertrekken er drie auteurs op de volgende dagen:

-maandag 29 oktober: Maarten Inghels

-zaterdag 2 november:  Yves Petry

-woensdag 6 november: Peter Verlinden

Wees er als de kippen bij en schrijf je snel in via dit formulier

Meer weten?

TreinTramBus brengt auteurs en lezers samen op de trein. De auteur vult in hoe de treinrit verloopt: voorstelling van een nieuw boek, gedichten voordragen, in gesprek gaan met de lezers, voorlezen uit eigen of andermans werk… TreinTramBus regelt de tickets naar de Boekenbeurs en zorgt ervoor dat je de auteur vindt op het perron of op de trein. Je eigen bijdrage is €5 per persoon. Daarvoor krijg je een enkel treinticket naar de Boekenbeurs, een gereserveerde plaats op de trein en de ontmoeting met de auteur. Het tramticket tot aan de Boekenbeurs krijg je er ook bij. .

De terugreis bepaal je zelf, om te vermijden dat iedereen op hetzelfde uur moet terugkeren. Voor je toegangsticket voor de Boekenbeurs moet je natuurlijk ook zelf zorgen.

Meer informatie over de auteurs en wat ze op hun lezing gaan doen, vind je hier.

Ook op de website van TreinTramBus vind je uitgebreide info.

Veel reisplezier!

Gratis tijdschrift

Was je te laat voor de auteurslezingen? Neem dan tijdens het verlengd weekend van 1 of 9 november de trein naar de Boekenbeurs. En ontvang een gratis proefnummer van een literair of cultureel tijdschrift !