Laatste weken Bib op het plein: kom mee tekenen, spelen en knutselen!

Bib op het Plein in Heverlee gaat haar laatste weken in. Ook in september staat er nog heel wat leuks op het programma. Zowel op zaterdag 4 september als op zaterdag 11 september loont het de moeite om langs te komen. De activiteiten zijn gratis, inschrijven is niet nodig. Iedereen is welkom!

BOHP laatste weken

Bib op het Plein in Heverlee gaat haar laatste weken in. De komende twee weken leer je om je eigen stripverhaal te maken of knutsel je een leuke button of magneet van je favoriete stripverhaal. Je kan mee Afrikaanse spelletjes komen spelen of samen met andere buurtbewoners werken aan een XL-tekening. De activiteiten zijn gratis, inschrijven is niet nodig. Iedereen is welkom!

 

 

 

Zaterdag 4 september

Start je eigen stripverhaal (ism Michaël Olbrechts)
workshop om 14u en om 15u30 – voor kinderen van 9 tot 12 jaar


Hoe wordt een stripverhaal gemaakt? Hoe ontstaan strippersonages? Bekroond stripauteur en illustrator Michaël Olbrechts neemt ons mee de stripwereld in. Met potlood en papier ga je zelf aan de slag om je eigen stripverhaal te maken!

Michael Olbrechts

 

Afrikaanse spelletjes (ism Cameroon Union Flanders)
doorlopend tussen 14u en 16u – voor alle leeftijden

Maak kennis met de traditionele gezelschapsspelen uit Kameroen. Kom met je familie & vrienden, of kom alleen en ontmoet nieuwe tegenstanders om tegen te spelen.

 

Zaterdag 11 september

XL-tekening (ism Mooss)
doorlopend tussen 14u-17u – voor alle leeftijden


Alle kleine en grote kunstenaars helpen mee aan een enorme tekening. Je begint ergens met een kleine tekening, iemand anders knoopt aan met een volgend stukje en stilletjesaan groeit het kunstwerk uit naar een XL - formaat. We experimenteren met materialen, vormen en kleuren. Je kiest zelf wanneer en hoe lang je mee komt doen.

XL tekening

 

Strip-buttons en magneten 
doorlopend tussen 14u en 17u – voor alle leeftijden


We gebruiken oude strips om een leuke button of magneet te maken. Jouw stripheld in actie of een grappige tekstballon, jij kiest wat er op de button of magneet komt!