Leeskring: oproep aan lezers!

Lees je graag een goed boek en heb je daar nadien ook een mening over? En ben je best wel eens benieuwd naar wat anderen over datzelfde boek denken? Schrijf je dan nu al in voor de Leeskring, werkjaar 2021 - 2022!

Cover Oproep Leeskring

In september 2012 startte de Bib Leuven een leeskringwerking op. Geïnteresseerde lezers kunnen tussen september en mei jaarlijks een vijftal keer deelnemen aan een leeskringontmoeting. Die ontmoetingen gaan door in een ontspannen sfeer, in het rustige decor van de bibliotheek, met een kopje koffie en een zoetigheidje en onder leiding van een zeer deskundige moderator.
De titelkeuze is gevarieerd: oorspronkelijk Nederlandstalig naast vertaald werk, recente romans en (veel) ouder werk, prijswinnaars en wat minder bekende titels. Geëngageerde lezers praten ook een mondje mee.

Wie stapt mee het nieuwe werkjaar in?

De leeskring heeft moeilijke tijden achter de rug, waarbij fysieke samenkomsten soms helemaal sneuvelden ofwel vervangen werden door een Zoom-sessie. Vanaf september gaan we evenwel weer voluit voor gezellige samenkomsten.

Je leest graag een goed boek en je hebt daar nadien ook een mening over. En je bent best wel eens benieuwd naar wat anderen over datzelfde boek denken, want je weet dat andere lezers je dingen kunnen laten ontdekken die je misschien zelf bij het lezen gemist hebt. Of ze bezorgen jou een verfrissend nieuwe kijk op een boek, omdat blijkt dat ze er dingen heel ànders in gelezen hebben dan jijzelf. Koudwatervrees is NIET nodig, alle meningen mogen aan bod komen.
Ben je geïnteresseerd? Bezorg ons dan nu al, in voorbereiding van het nieuwe werkjaar 2021 - 2022, je mailadres (bij voorkeur) of een ander contactgegeven en dan hoor je van ons, wanneer we in juli de communicatie voor het werkjaar opstarten. In die startmail vind je dan ook alle info over hoe je kan inschrijven.

Contact: leeskring@leuven.be