Opstart wijkwerking Bibliobus

Vanaf 1 september start de wijkwerking van de Bibliobus weer op. We bedienen elke halte tweewekelijks. De Bibliobus blijft aan elke halte 2 uur staan, zo heeft iedereen de kans om per bubbel materialen op de bibliobus uit te kiezen.

Bibliobus

De bibliobus is een rijdende bibliotheek, waar je alle bibmaterialen voor kinderen en volwassenen kan ontlenen, reserveren en inleveren. We brengen boeken, strips, cd's, dvd's, tijdschriften en taalcursussen voor je mee uit de Leuvense hoofdbib en alle filialen. 

Vanaf 1 september start de wijkwerking van de Bibliobus weer op. We bedienen elke halte om de 2 weken, enkel halte Ymeria in Wijgmaal wordt wekelijks bediend. De bibliobus rijdt niet uit tijdens schoolvakanties (behalve Ymeria) of feestdagen.

Bekijk hier alle informatie en het halteschema

 

Coronamaatregelen:

Bij een bezoek aan de bibliobus gelden de algemene voorzorgsmaatregelen. Vanaf 12 jaar is een mondmasker verplicht, net als het ontsmetten van de handen. Er kan slechts één persoon of één bubbel tegelijkertijd op de bus, dus je houdt je bezoek kort. Om enkel een reservatie op te halen hoef je de bus niet te betreden, je vraagt ze gewoon via het raampje aan de balie.